Change Favicon
Forum » Community Forums » Help and Support
VlperX 16th Aug 2013

Joined: 16th Aug 2013
Rank: --
Posts: 5
Likes 0



Ahoy,

I'd very much like to change my site Favicon (the little 16x16 picture in the browser tab) Normally I would just upload and replace the existing one, but this doesn't seem to be the process here.

Are we even allowed to change it? I'm on the $5/m plan.

Thanks.
officialtei 16th Aug 2013

Joined: 21st Jun 2013
Rank: --
Posts: 0
Likes 0



QuoteAhoy,

I'd very much like to change my site Favicon (the little 16x16 picture in the browser tab) Normally I would just upload and replace the existing one, but this doesn't seem to be the process here.

Are we even allowed to change it? I'm on the $5/m plan.

Thanks.

Normally it takes at the least 24 hours after uploading a new one. If it's still not done this then clear you browser(s) and try again that normally helps.
VlperX 16th Aug 2013

Joined: 16th Aug 2013
Rank: --
Posts: 5
Likes 0



No no, I haven't figured out how to do it yet.. that's what I'm asking for.

The ftp access that came with my account, is just an empty chrooted user folder.
JamesAdmin 17th Aug 2013

Joined: 27th Mar 2009
Rank: Support
Posts: 2332
Likes 293



Settings > Main Settings > Favicon
VlperX 17th Aug 2013

Joined: 16th Aug 2013
Rank: --
Posts: 5
Likes 0



omg... that was so obvious.. how did I miss that

thanks
Forum » Community Forums » Help and Support
Please login or register to reply.
Welcome to the support forums!

Welcome to the community forums!


If you're a premium customer and need urgent support or need to share personal details, please open a ticket from inside your Admin Panel.


Otherwise, please register to post in these forums.


Thank you!
Twitter