Domain name problem
Forum » Community Forums » Help and Support
pulmedic 20th Apr 2014

Joined: 17th Mar 2013
Rank: --
Posts: 2
Likes 0



Hi All

I havent changed anything around domain but this morning this is showing :

"It's working!
Your domain name has been set up correctly! Please don't forget to enter your domain name in your admin panel so we can link your website to your domain name. If you've entered your domain name in your admin panel then please wait for your domain name to activated. This happens once every 24 hours."

Site: http://www.euronoobs.com

Regards Paul

EpicDinosaurz 20th Apr 2014

Joined: 9th Apr 2013
Rank: --
Posts: 376
Likes 28



I too am having this problem

site: http://www.dinozserver.ne ... t


“In the end, you know it's all just blocks."


Dawn 21st Apr 2014

Joined: 16th Feb 2014
Rank: --
Posts: 264
Likes 43



Hi there, we are very sorry for this.. However, this problem has already been resolved. Your websites are already up and running! Thanks!
Forum » Community Forums » Help and Support
Please login or register to reply.
Welcome to the support forums!

Welcome to the community forums!


If you're a premium customer and need urgent support or need to share personal details, please open a ticket from inside your Admin Panel.


Otherwise, please register to post in these forums.


Thank you!
Twitter