Domain Not Active
Forum » Community Forums » Help and Support
ClanD88 22nd Nov 2012

Joined: 15th Oct 2012
Rank: --
Posts: 9
Likes 0



My domain is not active, can check?
http://clan.iclanwebsites.com/d88
Redirect to ->
http://www.cland88.com/
Beans 1709 22nd Nov 2012

Joined: 21st Sep 2012
Rank: --
Posts: 932
Likes 210



Have you added it again at the bottom of the domain tab in the admin panel???


JamesAdmin 23rd Nov 2012

Joined: 27th Mar 2009
Rank: Support
Posts: 2332
Likes 293



ClanD88 23rd Nov 2012

Joined: 15th Oct 2012
Rank: --
Posts: 9
Likes 0



If I added, takes two days without access to the domain, not knowing what is happening
ClanD88 23rd Nov 2012

Joined: 15th Oct 2012
Rank: --
Posts: 9
Likes 0



Also change the IP, I have everything correct and GoDaddy panel, is also modified
JamesAdmin 24th Nov 2012

Joined: 27th Mar 2009
Rank: Support
Posts: 2332
Likes 293



Looks like its resolving correctly now - you should be able to add it in your admin panel for it to be activated.
ClanD88 25th Nov 2012

Joined: 15th Oct 2012
Rank: --
Posts: 9
Likes 0



Nothing, still not working. This fully configured in GoDaddy
JamesAdmin 25th Nov 2012

Joined: 27th Mar 2009
Rank: Support
Posts: 2332
Likes 293



Yeah like I said you need to enter it in your admin panel. I've logged in and done it for you.
MG Redredc 25th Nov 2012

Joined: 24th Oct 2012
Rank: --
Posts: 41
Likes 4



Since this forum is still active, is it possible to get a .tk domain name? http://dot.tk I have no money, and can't afford a domain name for my clan. But the .tk domains are free.
JamesAdmin 26th Nov 2012

Joined: 27th Mar 2009
Rank: Support
Posts: 2332
Likes 293



Seems like this is possible! Try it out.
MooTactics 26th Nov 2012

Joined: 12th Aug 2012
Rank: --
Posts: 1241
Likes 4



I use the same thing, and wasnt sure how to go about setting it up to be a domain instead of a forward >.> so i decided to just leave it as is unless someone can show me how to later on.

It's totally different from the go daddy setup


The Bird of Hermes is my name.


Eating my wings to make me tame.

MG Redredc 26th Nov 2012

Joined: 24th Oct 2012
Rank: --
Posts: 41
Likes 4



[quote=mootactics]
It's totally different from the go daddy setup

It really is! I'm very confused on what you do. I've looked up time after time to see how you do it, but nothing is a tutorial for iClan Websites. I've even tried creating another clan (iClan Websites) just to see if it's possible, but it still didn't work.
MG Redredc 26th Nov 2012

Joined: 24th Oct 2012
Rank: --
Posts: 41
Likes 4



Mootactics, how did you get the .tk domain name?
MooTactics 10th Apr 2013

Joined: 12th Aug 2012
Rank: --
Posts: 1241
Likes 4



Mine is just setup to forward at the moment, its not an actual Domain..
Like i said, I have still yet to figure it out, and I really don't want to mess anything up at the moment.


The Bird of Hermes is my name.


Eating my wings to make me tame.

Instill 4th Sep 2014

Joined: 3rd Sep 2014
Rank: --
Posts: 233
Likes 69



Have you guys figured this out yet?
Furious-F 4th Sep 2014

Joined: 18th Jun 2013
Rank: --
Posts: 639
Likes 569



QuoteMootactics, how did you get the .tk domain name?

I've got a .tk domain too and yes, it works. Simply go to your admin panel -> DNS Manager and do something like this:  http://gyazo.com/b7903429b889ae98c5613845a3886fed
Then, go to dot.tk and login (it should redirect you to freenom). From there go to Domains ( http://gyazo.com/ee8dab5326808499a08aff78b626e037) and then My Domains. From there choose the domain you want and press Manage Domain. Once you do this press on Management Tools -> Nameservers ( http://gyazo.com/0012f610a5f4337268475a6dff3bdbea). It might ask you to put the default so press Ok and then Tick the Use custom nameservers and fill with this:  http://gyazo.com/cd13bc3bdf11cdaace15ee197c2e68e2

I hope that I helped you and everyone who'd like to make a domain for free from dot.tk
Enjoy

NOTICE: Make sure that you have the domain already and forward url which is in Management Tools too.


Signature Picture

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“You only live once, but if you do it right, once is enough.” ~ Mae West
“Ride or die, remember?” ~ Vin Diesel

Forum » Community Forums » Help and Support
Please login or register to reply.
Welcome to the support forums!

Welcome to the community forums!


If you're a premium customer and need urgent support or need to share personal details, please open a ticket from inside your Admin Panel.


Otherwise, please register to post in these forums.


Thank you!
Twitter