Domain problems
Forum » Community Forums » Help and Support
The Mockingbird 26th Aug 2015

Joined: 27th Jan 2014
Rank: --
Posts: 87
Likes 19



So when I tried going to the clan old clan website it automatically forwarded me to the new domain I put in, however now it is only a white page.

I have pasted the nameservers in go daddy, so I don't know why it is posting a white page?

Screenshots of the godaddy page have been attached. Any help would be appreciated.


"I'd rather be a comma, than a full stop."

File:
Size:
32.56 KB
Rate:
  0 votes
Downloads:
14
Time:
26th Aug 2015
Resolution:
913 x 240
File:
Size:
40.51 KB
Rate:
  0 votes
Downloads:
13
Time:
26th Aug 2015
Resolution:
558 x 609
The Mockingbird 26th Aug 2015

Joined: 27th Jan 2014
Rank: --
Posts: 87
Likes 19



actually on some devices like phone and chrome it shows up as a blank page, on firefox it shows up leading to godaddy does that just mean it's not set up yet?


"I'd rather be a comma, than a full stop."

The Mockingbird 26th Aug 2015

Joined: 27th Jan 2014
Rank: --
Posts: 87
Likes 19



ok now sometimes it lets me into the site, other times it says "This web page is not available"


"I'd rather be a comma, than a full stop."

Evie 27th Aug 2015

Joined: 7th Aug 2014
Rank: --
Posts: 665
Likes 73



Hi there,

Thank you for your message.

I am testing using Chrome, Safari & Firefox. I cannot replicate the problem.

Please message us back if this still the case.

Forum » Community Forums » Help and Support
Please login or register to reply.
Welcome to the support forums!

Welcome to the community forums!


If you're a premium customer and need urgent support or need to share personal details, please open a ticket from inside your Admin Panel.


Otherwise, please register to post in these forums.


Thank you!
Twitter