Need help creating drop down menu
Forum » Community Forums » Help and Support
Wickedjdr 21st Apr 2014

Joined: 8th Apr 2014
Rank: --
Posts: 6
Likes 1



How do I set it up to where I can have a category setup on my default menu bar where u can mouse over and have a drop down box with different clickable links?
Joshy 21st Apr 2014

Joined: 25th Feb 2014
Rank: --
Posts: 223
Likes 25



Go to the Admin panel, themes & layouts, then go to "edit main menu"

Here is a picture showing you how to do a drop down menu.

http://gyazo.com/9cdc6da7 ... 8a4543c139c16a1a906f



Make sure it is under the main page you want to drop down. It doesn't have to drop down on the first link. You can move it down to the last link you have. All personal choice. Hope this helped, if it didn't you can email me/ message me on the forums and I will be happy to go into more detail.
Wickedjdr 21st Apr 2014

Joined: 8th Apr 2014
Rank: --
Posts: 6
Likes 1



Ya I figured it out after some playing around but thanks for the response
Joshy 22nd Apr 2014

Joined: 25th Feb 2014
Rank: --
Posts: 223
Likes 25



Any time c:
P. Shepard 6th Feb 2015

Joined: 17th Jul 2014
Rank: --
Posts: 248
Likes 22



With the new update I can't figure it out, can someone help explain how to do this now?


Signature Picture

Captain P. Shepard
Company Commander, Rosco Company / 1st Battalion

Beans 1709 6th Feb 2015

Joined: 21st Sep 2012
Rank: --
Posts: 932
Likes 210



=12078922&filters[recent]=1&sort=1&o=0]


Use the arrows to insert them to the right - this will make them a sub-menu for the last item that it further to the left


Last Edit: 6th Feb 2015 by Beans 1709
Forum » Community Forums » Help and Support
Please login or register to reply.
Welcome to the support forums!

Welcome to the community forums!


If you're a premium customer and need urgent support or need to share personal details, please open a ticket from inside your Admin Panel.


Otherwise, please register to post in these forums.


Thank you!
Twitter