New Member PM's Won't Open
Forum » Community Forums » Help and Support
Smitty Jagerman 7th Feb 2015

Joined: 3rd Jan 2015
Rank: --
Posts: 74
Likes 44



My group is http://www.edcofficial.co ... m/

My issue is that once a new member is accepted, the automatically generated "Welcome PM" I created found in...

Admin Panel -> Main Settings -> Membership & Registration

...gets sent to all new members upon joining but they cannot open it. It shows in "my center" that they have the message, the message appears there in their inbox but when clicked, nothing happens.

Any assistance here would be appreciated.

Thanks


Signature Picture
JamesAdmin 8th Feb 2015

Joined: 27th Mar 2009
Rank: Support
Posts: 2332
Likes 293



Thanks for the report. This bug report has been logged and will be fixed soon.
JamesAdmin 12th Feb 2015

Joined: 27th Mar 2009
Rank: Support
Posts: 2332
Likes 293



Hey Smitty,

I just registered to your site and I got the message OK. Is there a specific member who experienced this problem? Thanks
Smitty Jagerman 12th Feb 2015

Joined: 3rd Jan 2015
Rank: --
Posts: 74
Likes 44



QuoteHey Smitty,

I just registered to your site and I got the message OK. Is there a specific member who experienced this problem? Thanks

...

No, no one specifically but whatever you did definitely fixed it because i just tested it on test accounts and even those are working too now. never would open before.

Thanks James!


Signature Picture
Forum » Community Forums » Help and Support
Please login or register to reply.
Welcome to the support forums!

Welcome to the community forums!


If you're a premium customer and need urgent support or need to share personal details, please open a ticket from inside your Admin Panel.


Otherwise, please register to post in these forums.


Thank you!
Twitter