Outdated FAQ
Forum » Community Forums » Help and Support
MooTactics 9th Feb 2015

Joined: 12th Aug 2012
Rank: --
Posts: 1241
Likes 4



https://www.iclanwebsites ... .com/help-faq/65/

This is old and inaccurate now
and my website is broken now and im not sure why >.>



As you can see, there are more required fields, I stupidly tried to fill them in with what i thought was common sense >.>

This is the turnout..





I don't think its right, But i have no idea.. So please let me know asap


The Bird of Hermes is my name.


Eating my wings to make me tame.

Last Edit: 9th Feb 2015 by MooTactics
Beans 1709 9th Feb 2015

Joined: 21st Sep 2012
Rank: --
Posts: 932
Likes 210



yes this has been updated for a while now moo. It no longer requires a website to point to an ip address. This is so that if they need to switch their ip at any point then it is done seamlessly, eliminating any input from the user, solving any issues like you are experiencing now.

To Fix:
Head to your domain control panel, change the nameservers to :
ns1.clanwebsites.com
ns2.clanwebsites.com
ns3.clanwebsites.com
ns4.clanwebsites.com

Then you will need to go to the admin panel on your website, go to domains and input your domain name there (if it has changed at all) then you can go to the DNS manager to enter your srv records for ts etc..

all further dns entries are then controlled through your admin panel on iclans.

for your ts this is how it would be entered

type              name                   value                                                     TTL                priority

CNAME           ts                       205.234.152.30                                       3600

SRV            _ts3._udp.ts        1 10023 ts.sinnedgaming.com             3600                1


Last Edit: 9th Feb 2015 by Beans 1709
MooTactics 9th Feb 2015

Joined: 12th Aug 2012
Rank: --
Posts: 1241
Likes 4





when i try to add the cname on the POINTS TO: Field it says "Enter either @ or a valid host name such as: "subdomain.domain.tld""

the SRV has required fields as shown above, that i do not have the information for based off what you have provided..


The Bird of Hermes is my name.


Eating my wings to make me tame.

Last Edit: 9th Feb 2015 by MooTactics
Beans 1709 9th Feb 2015

Joined: 21st Sep 2012
Rank: --
Posts: 932
Likes 210



you need to control it through your admin panel on iclans. not through your domain provider.

All information needed to fix it is listed above.


MooTactics 9th Feb 2015

Joined: 12th Aug 2012
Rank: --
Posts: 1241
Likes 4



ah.
so i contacted godaddy by calling their customer support, and apparently ya'll nameservers aren't registered with them ._.
that's why its not saving correctly and updating the information. at least that's what the rep told me, and that could be why it wasnt working each time i tried it or when he tried it while i was on the call with him

www.sinnedgaming.com


The Bird of Hermes is my name.


Eating my wings to make me tame.

Last Edit: 9th Feb 2015 by MooTactics
Beans 1709 9th Feb 2015

Joined: 21st Sep 2012
Rank: --
Posts: 932
Likes 210





MooTactics 9th Feb 2015

Joined: 12th Aug 2012
Rank: --
Posts: 1241
Likes 4



ah. clanwebsites okay. I was putting in iclanwebsites cause thats what you had up there xD

Okay, so my website is now fixed, i will be working on the TS thing next


The Bird of Hermes is my name.


Eating my wings to make me tame.

Last Edit: 9th Feb 2015 by MooTactics
Forum » Community Forums » Help and Support
Please login or register to reply.
Welcome to the support forums!

Welcome to the community forums!


If you're a premium customer and need urgent support or need to share personal details, please open a ticket from inside your Admin Panel.


Otherwise, please register to post in these forums.


Thank you!
Twitter