Recruitment Form
Forum » Community Forums » Help and Support
tallyski 15th May 2016

Joined: 15th May 2016
Rank: --
Posts: 10
Likes 2



I'm trying to create a recruitment form, and when I try to save it keeps saying "The name field is require."

I keep filling it in but it doesn't save it. What am I doing wrong?

Thanks,
[Admin]Arnulfo 16th May 2016

Joined: 21st Sep 2015
Rank: Moderators
Posts: 748
Likes 121



Hello,

You must have missed something.

You should fill everything and not leave anything with a blank.


Thank you again for using iClanWebsites!

Arnulfo,
Customer Care

tallyski 17th May 2016

Joined: 15th May 2016
Rank: --
Posts: 10
Likes 2



QuoteHello,

You must have missed something.

You should fill everything and not leave anything with a blank.

...I believe that is what I did, but I will try again and get back to you.

[Admin]Arnulfo 17th May 2016

Joined: 21st Sep 2015
Rank: Moderators
Posts: 748
Likes 121



Sure thing.

Let us know.


Thank you again for using iClanWebsites!

Arnulfo,
Customer Care

tallyski 17th May 2016

Joined: 15th May 2016
Rank: --
Posts: 10
Likes 2



QuoteSure thing.

Let us know.

...I got it sorted. I hadn't put a description in for each question.

Thanks.

[Admin]Arnulfo 19th May 2016

Joined: 21st Sep 2015
Rank: Moderators
Posts: 748
Likes 121



Hey,

That's great news then.

Feel free to explore your website features.


Thank you again for using iClanWebsites!

Arnulfo,
Customer Care

Forum » Community Forums » Help and Support
Please login or register to reply.
Welcome to the support forums!

Welcome to the community forums!


If you're a premium customer and need urgent support or need to share personal details, please open a ticket from inside your Admin Panel.


Otherwise, please register to post in these forums.


Thank you!
Twitter