Roster
Forum » Community Forums » Help and Support
DgC NewbyCake 4th Oct 2015

Joined: 1st Oct 2014
Rank: --
Posts: 118
Likes 15



Is there a way to manually add people to rosters other than the officer roster that is update by ranks?
Beans 1709 5th Oct 2015

Joined: 21st Sep 2012
Rank: --
Posts: 932
Likes 210



yeah if you have the correct admin privileges then you goto the roster section in the admin panel, select the roster in question and you can add individual members there (enter their name in the search box) and that should be it.


DgC NewbyCake 5th Oct 2015

Joined: 1st Oct 2014
Rank: --
Posts: 118
Likes 15



Thanks and I found it about 90 seconds after making this post lol
Forum » Community Forums » Help and Support
Please login or register to reply.
Welcome to the support forums!

Welcome to the community forums!


If you're a premium customer and need urgent support or need to share personal details, please open a ticket from inside your Admin Panel.


Otherwise, please register to post in these forums.


Thank you!
Twitter