Subfourm Labels?
Forum » Community Forums » Help and Support
Nathaniel9003 8th Sep 2016

Joined: 1st Sep 2016
Rank: --
Posts: 35
Likes 0



When creating a subforum it doesn't show where it is located? Is this a bug, something am not doing right or something that's in the works? Photo Attached.
Last Edit: 8th Sep 2016 by Nathaniel9003
File:
Size:
20.85 KB
Rate:
  0 votes
Downloads:
25
Time:
8th Sep 2016
Resolution:
975 x 272
Beans 1709 8th Sep 2016

Joined: 21st Sep 2012
Rank: --
Posts: 932
Likes 210



No it appears the same on mine, i'd say this is a bug as its not picking it up.

Arnulfo can this be moved to bugs section please?


ArnulfoAdmin 8th Sep 2016

Joined: 21st Sep 2015
Rank: Support
Posts: 727
Likes 119



Hello guys,

I have already queued this bug on our list.

Thank you for reporting it to us and thank you as well Beans.


Thank you again for using iClanWebsites!

Arnulfo,
Customer Care

ArnulfoAdmin 27th Sep 2016

Joined: 21st Sep 2015
Rank: Support
Posts: 727
Likes 119



Hello there,

Great news!

This issue was already fixed!

Thank you again for patiently waiting.


Thank you again for using iClanWebsites!

Arnulfo,
Customer Care

Nathaniel9003 28th Sep 2016

Joined: 1st Sep 2016
Rank: --
Posts: 35
Likes 0



Arnulfo can you explain to me what your definition of fixed is? Because our page continues to show duplicate and deleted subforum groups in the drop down menu. Is this something that has been "fixed" so it won't happen in the future? Are there plans to correct the issues that have already occurred?
Beans 1709 29th Sep 2016

Joined: 21st Sep 2012
Rank: --
Posts: 932
Likes 210



QuoteArnulfo can you explain to me what your definition of fixed is? Because our page continues to show duplicate and deleted subforum groups in the drop down menu. Is this something that has been "fixed" so it won't happen in the future? Are there plans to correct the issues that have already occurred?

...

i'm sure this was in another post on here the other day??

Can you get a screenshot of this as i am unable to replicate the results you are describing. Also what browser are you using?


Nathaniel9003 29th Sep 2016

Joined: 1st Sep 2016
Rank: --
Posts: 35
Likes 0



Oh, I wasn't paying attention that this is a response to my other thread. The labels are showing up now. The drop down menu still contains duplicates as i posted a few days ago. Looks like the thread has been moved or deleted regarding the duplicates I was talking about it. I reposted it in the bug list section. Sorry for the confusion on my part, I thought u were talking about the most recent issue.

http://community.iclanweb ... ubforum-dropdown-pkt
Last Edit: 29th Sep 2016 by Nathaniel9003
ArnulfoAdmin 30th Sep 2016

Joined: 21st Sep 2015
Rank: Support
Posts: 727
Likes 119



Hey,

Glad that the confusion was taken care of already.


Thank you again for using iClanWebsites!

Arnulfo,
Customer Care

Forum » Community Forums » Help and Support
Please login or register to reply.
Welcome to the support forums!

Welcome to the community forums!


If you're a premium customer and need urgent support or need to share personal details, please open a ticket from inside your Admin Panel.


Otherwise, please register to post in these forums.


Thank you!
Twitter