Switching from Ventrilo to Teamspeak
Forum » Community Forums » Help and Support
Flawless 26th Oct 2014

Joined: 17th Jun 2014
Rank: --
Posts: 575
Likes 19



So, my current voice server is Ventrilo.  Well, after some thought and consideration, I would like to switch from Ventrilo to  TeamSpeak (I pay for Ventrilo).  Is this possible?

Regards,
<MoB>

HTTP://WWW.XMOBX.CLANWEBS ... ITE.COM


Evie 26th Oct 2014

Joined: 7th Aug 2014
Rank: --
Posts: 665
Likes 73



Hi there,

I have gone ahead and escalated your ticket to process your request.

We appreciate your continued patronage.

Flawless 26th Oct 2014

Joined: 17th Jun 2014
Rank: --
Posts: 575
Likes 19



Can't I just unistall ventrilo server and then get the teamspeak one?


Evie 27th Oct 2014

Joined: 7th Aug 2014
Rank: --
Posts: 665
Likes 73



That will also work.
Forum » Community Forums » Help and Support
Please login or register to reply.
Welcome to the support forums!

Welcome to the community forums!


If you're a premium customer and need urgent support or need to share personal details, please open a ticket from inside your Admin Panel.


Otherwise, please register to post in these forums.


Thank you!
Twitter