Website down?
Forum » Community Forums » Help and Support
Devon 26th Mar 2016

Joined: 10th Oct 2014
Rank: --
Posts: 201
Likes 45



Accessing our website just gives us this message

We're sorry...
The website you are trying to reach seems too busy at the moment.
Please try again in a few seconds.

Been like this for a couple days now and its same for all our members. Both myself and one of our other admins have tried to report the fault but we just got a canned email saying "can you provide a ping and tracert result please".

Site is www.95thrifles.co.uk

And just in case you want it.
Pinging www.95thinexile.co.uk [72.8.190.25] with 32 bytes of data:
Reply from 72.8.190.25: bytes=32 time=13ms TTL=52
Reply from 72.8.190.25: bytes=32 time=13ms TTL=52
Reply from 72.8.190.25: bytes=32 time=14ms TTL=52
Reply from 72.8.190.25: bytes=32 time=16ms TTL=52

Ping statistics for 72.8.190.25:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 13ms, Maximum = 16ms, Average = 14ms

C:\Users\joe>tracert WWW.95THINEXILE.CO.UK
Tracing route to www.95thinexile.co.uk [72.8.190.25]
over a maximum of 30 hops:

  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  192.168.1.1
  2     *        *        *     Request timed out.
  3     *        *        *     Request timed out.
  4     6 ms     7 ms     6 ms  31.55.187.180
  5     7 ms     6 ms     7 ms  core2-hu0-9-0-0.southbank.ukcore.bt.net [195.99.127.172]
  6     6 ms     7 ms     7 ms  peer6-hu0-11-0-1.telehouse.ukcore.bt.net [195.99.127.13]
  7     7 ms     6 ms     7 ms  t2c3-et-3-3-0-0.uk-lon1.eu.bt.net [166.49.211.238]
  8     7 ms     6 ms     7 ms  166-49-211-38.eu.bt.net [166.49.211.38]
  9    13 ms    13 ms    13 ms  xe-9-0-2.ams12.ip4.gtt.net [89.149.180.137]
 10    13 ms    13 ms    13 ms  pni-as3257-ams1.staminus.net [69.197.1.74]
 11     *        *        *     Request timed out.
 12     *        *        *     Request timed out.
 13    14 ms    13 ms    14 ms  . [72.8.190.25]

Trace complete.
sb70 26th Mar 2016

Joined: 4th Jun 2013
Rank: --
Posts: 687
Likes 65



+1

Down for over a day.


member/supporter of ovg (THE place for racing and non-racing vidya)

moderation team for the official papyrus sub-reddit: r/nr2003

JamesAdmin 27th Mar 2016

Joined: 27th Mar 2009
Rank: Support
Posts: 2332
Likes 293



Hello guys. Seems like you never switched over to our DNS despite numerous notifications we have sent you during the past year or so. We have retired old IP addresses abruptly because our DDOS mitigation provider Staminus have recently been hacked and had a massive outage, more details here: https://www.google.co.uk/ ... h?q=staminus+hacked.

Please switch over to our DNS so we can control the IP address. Your domain name will be turned off automatically, but to speed things up please email our support team with your website address at support@iclanwebsites.com. Then you can re-enable your domain but using our DNS.

When this is done we have full control over the IP address your website is pointing to, and therefore can keep it online when we perform network upgrades.
BladetheKilla 27th Mar 2016

Joined: 20th Sep 2015
Rank: --
Posts: 8
Likes 1



why cant i access the editing features on I CLAN WEBSITE to actually build the site
...
Devon 27th Mar 2016

Joined: 10th Oct 2014
Rank: --
Posts: 201
Likes 45



Numerous notifications? err not a single email from you. Why cant I access the admin panel then?
Devon 27th Mar 2016

Joined: 10th Oct 2014
Rank: --
Posts: 201
Likes 45



Ive been trying to write a response that doesn't come across like a di ck move but I cant. So thanks for prompt response, you gave me all the detail i needed to resolve the issue so for that im happy.

I'm tempted to point out a couple things but yeah its a free service so I cant really grumble. But basically we'll keep it at that level because of the response. If you want some real meaningful feedback from an individual whos been supporting end-users in the IT industry for 26+ years feel free to email me (but I wouldn't rely on the same system that has "tried to communicate with you numerous times"
Last Edit: 27th Mar 2016 by Devon
abstrakt29 27th Mar 2016

Joined: 7th Nov 2013
Rank: --
Posts: 61
Likes 2



I actually just built a new site a few days ago...cant get in to the admin panel to change the site i finished yesterday to even change the IP address. 

http://teamgravitydcuo.cl ... anwebsite.com/ is the site. Please help i finally had people register last night and now cant get them added to the site 
[Admin]Arnulfo 27th Mar 2016

Joined: 21st Sep 2015
Rank: Moderators
Posts: 745
Likes 120



For all people who aren't using iClan Website's Domain,

This is a mandatory requirement to use it and change it, for those who haven't, please inform us or open a ticket so that we could reset your domain settings.

Thank you!


Thank you again for using iClanWebsites!

Arnulfo,
Customer Care

President Lion 27th Mar 2016

Joined: 3rd Nov 2013
Rank: --
Posts: 170
Likes 87



I'm using the domain name for Iclan I believe the url is usafclan.ihostinghq.com but the website is down when I do admin panel what's wrong


-Colonel Lion

WDA_Colonel 27th Mar 2016

Joined: 3rd Apr 2014
Rank: --
Posts: 297
Likes 24



I am having the same issues. Our website went down and I can't access it. I put in the new dns info into 1and1.com. Is there anything else I need to do? DNS settings are

ns1.clanwebsites.com
ns2.clanwebsites.com
ns3.clanwebsites.com
ns4.clanwebsites.com

Thanks in advance
[Admin]Arnulfo 27th Mar 2016

Joined: 21st Sep 2015
Rank: Moderators
Posts: 745
Likes 120



Hello,

This is mandatory that our customer's must use iClan Website's DNS so that we could manage your websites easily.

Please refer to this guide : https://www.iclanwebsites ... .com/help-faq/61/

For customers that has an existing domain, please comment down your email and website address so that I could reset it for you.


Thank you again for using iClanWebsites!

Arnulfo,
Customer Care

JamesAdmin 28th Mar 2016

Joined: 27th Mar 2009
Rank: Support
Posts: 2332
Likes 293



QuoteNumerous notifications? err not a single email from you. Why cant I access the admin panel then?

Hello Devon,

I have checked and it seems like you unsubscribed from our email list so you never received our emails. Please resubscribe to by editing your profile, then you will be better informed.
Devon 28th Mar 2016

Joined: 10th Oct 2014
Rank: --
Posts: 201
Likes 45



The only thing I'm unsubscribed from is the iclan websites newsletter. I have not disabled emails at all.
sb70 28th Mar 2016

Joined: 4th Jun 2013
Rank: --
Posts: 687
Likes 65




I've switched out the name servers in my registrar to the four iclan name servers (received the prompt that this change/redirect may take 48 hrs to take effect) However I have no access to the site or admin panel either to alter any dns setting from that end. Website is: http://www.quick-model.in ... fo/

Thanks.


member/supporter of ovg (THE place for racing and non-racing vidya)

moderation team for the official papyrus sub-reddit: r/nr2003

[Admin]Arnulfo 29th Mar 2016

Joined: 21st Sep 2015
Rank: Moderators
Posts: 745
Likes 120



@sb70, may i have your email address?


Thank you again for using iClanWebsites!

Arnulfo,
Customer Care

sb70 29th Mar 2016

Joined: 4th Jun 2013
Rank: --
Posts: 687
Likes 65



pm sent


member/supporter of ovg (THE place for racing and non-racing vidya)

moderation team for the official papyrus sub-reddit: r/nr2003

[Admin]Arnulfo 30th Mar 2016

Joined: 21st Sep 2015
Rank: Moderators
Posts: 745
Likes 120



Hello Sb,

As I have taken a look at your account, I can see that you have not yet finished setting up your domain name.

Please do follow these detailed instructions on our FAQ Page: https://www.iclanwebsites ... .com/help-faq/61/

Your admin panel link is : http://quickmodel.iclanwe ... bsites.com/admin

Please let us know for updates.


Thank you again for using iClanWebsites!

Arnulfo,
Customer Care

sb70 30th Mar 2016

Joined: 4th Jun 2013
Rank: --
Posts: 687
Likes 65



Okay, it should be setup. I have the four iclan name servers entered in my registrar service. I have my registrar domain name configured (quick-model.info)

In dns manager under the values '@' and 'www' they are set to 'automatic'


member/supporter of ovg (THE place for racing and non-racing vidya)

moderation team for the official papyrus sub-reddit: r/nr2003

[Admin]Arnulfo 31st Mar 2016

Joined: 21st Sep 2015
Rank: Moderators
Posts: 745
Likes 120



Hello Sb,

Yes, it should be.

Please let us know if you have troubles.


Thank you again for using iClanWebsites!

Arnulfo,
Customer Care

sb70 31st Mar 2016

Joined: 4th Jun 2013
Rank: --
Posts: 687
Likes 65




It might just be an issue with the registrar syncing up with iclan at this point (a matter of hours) But just to give you a visual on the settings without having to log into my site, this is what I have -



The registrar name server configuration -





My sites admin panel dns configuration -




member/supporter of ovg (THE place for racing and non-racing vidya)

moderation team for the official papyrus sub-reddit: r/nr2003

Last Edit: 31st Mar 2016 by sb70
Forum » Community Forums » Help and Support
Please login or register to reply.
Welcome to the support forums!

Welcome to the community forums!


If you're a premium customer and need urgent support or need to share personal details, please open a ticket from inside your Admin Panel.


Otherwise, please register to post in these forums.


Thank you!
Twitter